Vælg venligst den ønskede variant

OUTLET mazö 16PLUS porcelæn/træ

Pendel m/hænger 700,- Levering 1 hverdag - bestil senest 13.20

Outlet
Varer fra outlet kategorien er designlamper fra anerkendte designere og populære lampeserier.  Det er en ny vare i intakt emballage og sælges ud fra vores lager, enten fordi varen er udgået fra vores leverandør eller fordi vi skal have ryddet op på vores lager.

Antallet vil være meget begrænset – til gengæld kan man være sikker på at gøre et kup.

Vær opmærksom på, at når en lampe er udsolgt, kommer den ikke på igen. Der bliver løbende tilføjet lamper, så husk at holde øje med siden.MAZÕ 16PLUS pendel

Mazõ lancerer lampekollektionen 16PLUS i benporcelæn og egetræ, oprindeligt designet til en udstilling af samme navn på Designmuseum Danmark i 1979. Lamperne er designet af den dansk/japanske keramiker Snorre Læssøe Stephensen, der startede sin vej ind i leret og porcelænets verden med et legende samarbejde med sin far, designer og arkitekt Magnus Læssøe Stephensen, hvis unikke møbeldesigns ligeledes er repræsenteret i mazos kollektion.

Efter en lang bosættelse i Japan, hvor han studerede Japansk brugkunst og de japanske keramiktraditioner var det snart Snorre selv, der designede til den Kongelige Porcelænsfabrik og senere blev leder af den Danske Designskoles afdeling for keramik. Snorres lyst til at lege med porcelænets uregerlige egenskaber og potentiale førte ham ud i designsamarbejder og nye måder at bruge ler og porcelæn på: som ure, gravsten, og ikke mindst lamper. Ofte i et tæt par de deux med et andet levende materiale: træet.

 

Se specifikationer

Lyspunkt niels bohrs vej 33B 8660 skanderborg telefon 7020 1113 salg@lyspunkt.dk

todo: loading, please wait