Warm Nordic

Warm Nordic er et dansk designbrand, der rendyrker den nordiske æstetik og har en stærk forankring i den skandinaviske designhistorie. Med et stort udvalg af klassiske møbler og lamper fra 50'erne og 60'erne samt moderne design af danske og internationale designere, bygger Warm Nordic bro mellem fortid og nutid, mellem tradition og fornyelse.

Warm Nordic relancerer design fra 50'erne og 60'erne, der fortjener ikonstatus. I tæt samarbejde med designernes familier genskaber Warm Nordic klassiske møbler og lamper i moderne farver og materialer og bringer således ikoniske design som Fried Egg Chair og Gesture Chair ind i de moderne hjem. 

Warm Nordic er grundlagt af Frantz Longhi og varetager designarven efter internationalt kendte ikoner som f.eks. Hans Olsen, Knud Færch, Svend Aage Holm-Sørensen og Arne Hovmand-Olsen. Også kunstnere som Jacob Hermann og Gunnar Cyrén har en særlig plads i Warm Nordic. Af nutidige designere finder man blandt mange andre Studio Føy, Isabel Ahm, Welling/Ludvik og Rikke Frost

 
 
 

Se alle lamper fra Warm Nordic

Udvalgte Lamper

SE ALLE LAMPER
GRATIS
LEVERING

Ved køb over 499,- til en adresse i Danmark

Læs mere

FIND
INSPIRATION

I vores store blog univers

Læs mere

HJÆLP TIL
MONTERING

af din nye lampe. Kontakt dit lokale Lyspunkt

Læs mere

BYTTE
SERVICE

Landsdækkende bytteservice

Læs mere

Lyspunkt niels bohrs vej 33B 8660 skanderborg telefon 7020 1113 salg@lyspunkt.dk

todo: loading, please wait