Design For The People

Design For The People forener æstetik, funktionalitet og kvalitetsmaterialer i smukke belysningsdesigns, der alle er skabt i samarbejde med anerkendte, danske designere. Her finder du eksklusive pendler, bord-, væg- og gulvlamper i tidløs, klassisk stil og til overkommelige priser - alle dybt forankrede i den danske designtradition.

Designere
Dansk design er en af de vigtigste komponenter for Design For The People. En række anerkendte, danske designere sikrer et bredt og varieret sortiment, hvor funktionalitet, godt design og holdbare materialer er i højsædet. 
Med kompetencer der spænder fra møbeldesign, produktdesign og indretning til ingeniørvidenskab, kombinerer designerne på forskellig vis den minimalistiske og skandinaviske stil med innovative løsninger. De drives af at udvikle og udfordre mulighederne for at skabe tidløs belysning, som du kan have i dit hjem i mange år.

Red Dot Design Award
Gennem årene har Design For The People’s vision om at skabe belysning i smukt design og holdbare materialer ført til flere prestigefyldte designpriser. Red Dot Design Award er en af verdens største designkonkurrencer, der hylder innovative og enestående designløsninger. Kun produkter, projekter og koncepter, som udmærker sig ved deres ekstraordinære design, tildeles den eftertragtede designpris.

Shapes
Den elegante Shapes-serie er skabt af den danske designer Maria Berntsen med inspiration fra organisk formede smykker og perler. Skærmen har en unik, asymmetrisk form, som elegant balancerer på den skinnende messingfod. Den opalhvide skærm sikrer et behageligt og blændfrit lys.

Se alle lamper fra DFTP

Udvalgte Lamper

GRATIS
LEVERING

Ved køb over 499,- til en adresse i Danmark

Læs mere

FIND
INSPIRATION

I vores store blog univers

Læs mere

HJÆLP TIL
MONTERING

af din nye lampe. Kontakt dit lokale Lyspunkt

Læs mere

BYTTE
SERVICE

Landsdækkende bytteservice

Læs mere

Lyspunkt niels bohrs vej 33B 8660 skanderborg telefon 7020 1113 salg@lyspunkt.dk

todo: loading, please wait