Artemide

Artemide blev grundlagt af Ernesto Gismondi i 1960 og er en af de førende belysningsvirksomheder på verdensplan. Artemide Group er placeret i Milano og opererer gennem 24 kontrollerede og tilknyttede selskaber og et distributionsnet, der omfatter næsten 55 single-brand showrooms i større byer rundt omkring i verden. Lamperne produceres i Italien, Frankrig, Ungarn og Canada og distribueres i 98 forskellige lande.
 
Lamperne fra Artemide betragtes på internationalt niveau som designikoner af moderne design. De er udstillet på de fleste museer for moderne kunst og designsamlinger, herunder Metropolitan Museum of Art i New York
 
Artemide har altid samarbejdet med de største internationale designere og aktivt søgt at fremme workshops med designskoler for at finde nye lovende talenter. I sin stræben efter innovation har de indgået et partnerskab med iøjefaldende italienske og internationale universiteter.
 
Kollektionerne fra Artemide udtrykker i dag et omhyggeligt fokus på ny teknologi og udvikling af materialer samt forbedringer og effektiviseringer inden for produktionsprocesserne. Med dette fokus øger Artemide konstant sit forspring til konkurrenterne.

 
 

Se alle lamper fra Artemide

Udvalgte Lamper

GRATIS
LEVERING

Ved køb over 499,- til en adresse i Danmark

Læs mere

FIND
INSPIRATION

I vores store blog univers

Læs mere

HJÆLP TIL
MONTERING

af din nye lampe. Kontakt dit lokale Lyspunkt

Læs mere

BYTTE
SERVICE

Landsdækkende bytteservice

Læs mere

Lyspunkt niels bohrs vej 33B 8660 skanderborg telefon 7020 1113 salg@lyspunkt.dk

todo: loading, please wait