GRATIS
LEVERING

Ved køb over 499,- til en adresse i Danmark

Læs mere

FIND
INSPIRATION

I vores store blog univers

Læs mere

HJÆLP TIL
MONTERING

af din nye lampe. Kontakt dit lokale Lyspunkt

Læs mere

BYTTE
SERVICE

Landsdækkende bytteservice

Læs mere

Livets lyse øjeblikke starter hos LYSPUNKT – stort udvalg af designerlamper og inspiration til boligindretning.

 

Fri fragt ved køb over 499,-

Når du handler via vores online shop, får du fri fragt i Danmark ved køb over 499,-. Vi garanterer dig en hurtig og forsvarlig levering af dit køb. Sker det, at du fortryder købet, kan du vælge at returnere i en af vores fysiske butikker. Derved har vi gjort det nemt for dig at handle til den rette pris uden meromkostninger. Du har naturligvis også mulighed for at afhente i en af vores butikker og samtidig få gode råd med på vejen.

Online shop og fysiske butikker

LYSPUNKT er en landsdækkende belysningskæde med et stort udvalg af designerlamper. Det er nemt at lade sig inspirere eller handle via vores online shop. I butikken har du mulighed for at opleve lamperne og få professionel vejledning, inden du beslutter dig. Med både online shop og butikker fordelt over hele landet står vi til rådighed med god kvalitet og fantastisk service for vores kunder døgnet rundt.

 

Stort udvalg af designerlamper

Hos LYSPUNKT sætter vi en ære i at udvælge de helt rigtige designerlamper, så vi er sikre på at kunne tilbyde et bredt udvalg af funktionel belysning i eksklusiv kvalitet og design. Derfor består vores sortiment af design fra nogle af verdens førende brands såsom Louis Poulsen, LE KLINT, Verpan, LIGHTYEARS og Artemide samt trendsætterne Secto Design, Flos og mange flere.

Professionel vejledning af fagfolk

Vores mission er at levere oplevelser, tryghed, god service og relevant viden om vores produkter. Den gode oplevelse for kunden kommer til udtryk i vores fysiske butikker, hvor vores medarbejdere står klar med professionel rådgivning i alt inden for belysning og tilbehør. Det er vigtigt for os at kunne tilbyde et bredt udvalg, men lige så vigtigt er det at kunne yde en god service samt hurtig og forsvarlig levering af din nye investering.

 

 

Lyspunkt niels bohrs vej 33B 8660 skanderborg telefon 7020 1113 salg@lyspunkt.dk

todo: loading, please wait