Konkurrenceregler og vilkår

Du kan her læse nærmere om betingelserne for din deltagelse i konkurrencen og dit samtykke til modtagelse af markedsføring.

Indholdsfortegnelse
 
 
 
  
 
 
  
  
 
 
 
 

Konkurrence

1. Kontakt og forældelse

 
Konkurrencen er opdelt i enkelte ”månedskonkurrencer”, der hver løber i en måned (startende den 1. i hver måned og sluttende den sidste dag i måneden). Vinderne udvælges ved lodtrækning blandt de nuværende tilmeldinger samt de indkomne tilmeldinger i den pågældende måned. Når du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev, deltager du automatisk i konkurrencer, som afholdes i forbindelse med nyhedsbrevet.
 
LYSPUNKT sender en e-mail til den heldige vinder, som herefter sender sin private adresse til LYSPUNKT. Præmien sendes med posten. Bliver du udtrukket som den heldige vinder, men ikke reagerer inden for 7 dage (1 uge) fra den dato, hvor LYSPUNKT har sendt en e-mail til dig med information om, at du har vundet, vil der blive trukket en ny vinder.
 
 
 

2. Offentliggørelse af vindere

 
Umiddelbart efter udløbet af den enkelte månedskonkurrence vil navnet på vinderen af månedskonkurrencen blive offentliggjort på vores hjemmeside under ”konkurrencer”. Vinderen får også direkte besked via den angivne e-mailadresse. LYSPUNKT sender en e-mail til den heldige vinder, som herefter sender sin private adresse til LYSPUNKT.
 
 

3. Forsendelse af præmier

 
Præmier afsendes hurtigst muligt direkte til vinderen.
 

4. Ombytning

 
Præmierne kan IKKE ombyttes til kontanter eller andre varer.
 

5. Reklamationer

 
Da varen leveres som en gratis præmie frafalder reklamationsretten.
 

6. Præmieafgifter

 
LYSPUNKT afholder lovpligtige præmieafgifter til staten.
 

7. Ændring af konkurrencevilkår

 
Lyspunkt.dk forbeholder sig altid retten til at indstille, ændre eller udsætte konkurrencen (inklusiv alle præmier). Præmien kan udskiftes til et andet produkt med samme værdi eller højere i tilfælde af problemer med levering eller lignende af den annoncerede præmie.
 

8. Udelukkelse fra deltagelse

 
Ansatte hos LYSPUNKT, herunder personale i butikker og på hovedkontoret samt medlemmer af disses husstande, må ikke deltage i konkurrencerne.
 

9. Elektronisk kommunikation

 
Dit samtykke til at modtage markedsføring omfatter bl.a. modtagelse af nyhedsbreve fra lyspunkt.dk og A/S El-Salg samt disse virksomheders koncernforbundne selskaber. Dine kontaktoplysninger kan derfor blive videresendt til vores koncernforbundne selskaber til brug for deres udsendelse af nyhedsbreve og markedsføring. Markedsføringen omhandler tilbud, reklamer, nyheder og oplysninger vedrørende belysning, el-artikler, hårde hvidevarer og forbrugerelektronik. Nyhedsbrevene/markedsføringen vil blive sendt ud pr. e-mail og/eller som SMS. Du vil modtage et nyhedsbrev 2-6 gange månedligt. Du kan til enhver tid framelde dig nyhedsbrevet ved at sende en e-mail til info@lyspunkt.dk eller ved at følge den vejledning for framelding, der fremgår af nyhedsbrevet.
 
 
 

Øvrigt

10. Cookies

 
Læs om vores brug af cookies her
 
 

 

 

Lyspunkt niels bohrs vej 33B 8660 skanderborg telefon 7020 1113 salg@lyspunkt.dk

todo: loading, please wait