Nicholai Wiig Hansen

Nicholai Wiig Hansen er vokset op med en mor, der var en dygtig keramiker, og en far, der var den verdensberømte maler og billedhugger, Svend Wiig Hansen. Denne påvirkning fra det kunstneriske barndomshjem spiller en væsentlig rolle i Nicholai Wiig Hansens tilgang til formgivning.
 
I en alder af kun 26 år etablerede han sit eget designstudie, hvor han arbejder med mange forskelligartede opgaver, der alle tager udgangspunkt i hans egne behov og præferencer.
 
For Nicholai Wiig Hansen har lyset altid været en naturlig interesse. Disse betragtninger kan trækkes tilbage til hans opvækst, hvor det efter solnedgang blev svært at se de mange malerier på væggene fra lyset i lamperne. Lys og mørke er begge en del af hverdagen, hvorfor behovet for funktionelt lys er essentielt. Desuden er Nicholai Wiig Hansens navneunivers koncentreret om hans fascination af rovdyr. Rovdyr er smukke, men neutrale for at kunne skjule sig, og først i angreb viser de deres fulde væsen. Ligeledes viser lamperne også først deres fulde væsen ”i angreb”, hvilket vil sige, når de tændes.
 

Designerens Lamper

GRATIS
LEVERING

Ved køb over 499,- til en adresse i Danmark

Læs mere

FIND
INSPIRATION

I vores store blog univers

Læs mere

HJÆLP TIL
MONTERING

af din nye lampe. Kontakt dit lokale Lyspunkt

Læs mere

BYTTE
SERVICE

Landsdækkende bytteservice

Læs mere

Lyspunkt niels bohrs vej 33B 8660 skanderborg telefon 7020 1113 salg@lyspunkt.dk

todo: loading, please wait