Michael Anastassiades

Efter Michael Anastassiades var færdig med at studere industrielt design på Royal College of Art i London, åbnede han i 1994 et designstudie i London, og herfra har han lige siden designet produkter med stor succes.

Michael Anastassiades ser på mange måder design som en kunstform, og han arbejder ud fra et moderne princip om holdbarhed. Hans fokus er derfor på at skabe smukke og dekorative produkter, der på samme tid er både nytænkende og tidløse. Dette har resulteret i utrolig bred anerkendelse, og hans designs er i dag udstillet på flere af verdens største kunsthuse. Blandt andet ses flere af hans kollektioner i dag permanent på MoMA i New York og Victoria and Albert Museum i London.

Anastassiades er blandt andet blevet kendt for hans arbejde med belysning, og IC lamperne, som han har designet til Flos, er et glimrende eksempel på, hvordan hans syn på design og kunst går op i en højere enhed. Lamperne består af glober af lys, der balancerer på metalstænger, og serien udtrykker den elegance og stil, der ligger bag Michael Anastassiades designs. 

Designerens Lamper

GRATIS
LEVERING

Ved køb over 499,- til en adresse i Danmark

Læs mere

GRATIS
LYSKILDE

Medfølger til alle vores lamper

Læs mere

HJÆLP TIL
MONTERING

af din nye lampe. Kontakt dit lokale Lyspunkt

Læs mere

BYTTE
SERVICE

Landsdækkende bytteservice

Læs mere

Lyspunkt niels bohrs vej 33B 8660 skanderborg telefon 7020 1113 salg@lyspunkt.dk

todo: loading, please wait