Cecilie Manz

Danske Cecilie Manz er vokset op med forældre, der var beskæftiget med kunst og design, hvorfor det altid har været en naturlig del af hendes liv. Selv begyndte hun at studere på Danmarks Designskole i 1992, og her bragte hendes interesse for funktion og konceptualisering hende videre til Helsinki i Finland, hvor hun som udvekslingsstudent læste på Kunstindustrihøjskolen ved Aalto-Universitetet.
 
Et år efter hun fik sin afgangseksamen fra Danmarks Designskole, åbnede hun sit eget atelier, Manz Lab. Her beskæftiger hun sig inden for design af møbler, glas, lamper og andre produkter, der har det tilfælles, at de primært bruges i hjemmet.
 
Cecilie Manz har allerede udstillet over hele verden, og hendes værker vises i de permanente samlinger på MOMA og Dansk Design Center. Derudover har hun undervist og modtaget adskillelige betydningsfulde priser for sit konceptuelle design. Selv siger hun, at hun arbejder med ting, der har en betydning for hende, og at hun har den overordnede idé, at hun skal have et tydeligt argument, der legitimerer de design, hun laver. Funktionen er væsentlig, og hvis hun ikke kan formulere en god grund til et nyt produkt, er det bedre at lade være med at lave det. Et produkt skal ifølge Cecilie Manz enten være innovativt og nyskabende eller indeholde forbedringer for at være berettiget til opmærksomhed.
 
 

Designerens Lamper

GRATIS
LEVERING

Ved køb over 499,- til en adresse i Danmark

Læs mere

FIND
INSPIRATION

I vores store blog univers

Læs mere

HJÆLP TIL
MONTERING

af din nye lampe. Kontakt dit lokale Lyspunkt

Læs mere

BYTTE
SERVICE

Landsdækkende bytteservice

Læs mere

Lyspunkt niels bohrs vej 33B 8660 skanderborg telefon 7020 1113 salg@lyspunkt.dk

todo: loading, please wait