Aurélien Barbry

Aurélien Barbry er født i 1969 og dimitterede med udmærkelse fra Ecole Camondo Paris som industri- og indretningsarkitekt. Han startede sin karriere med at arbejde for den berømte franske arkitekt, Jean Nouvel, og siden har Aurélien Barbry arbejdet på mange forskellige interiør- og designprojekter. Hans kunder omfatter bl.a. Georg Jensen, COR, Menu, Normann Copenhagen og ENO.
 
Barbry står desuden bag La Cloche, der er en serie pendler, som var nomineret til Årets Lampe i 2012. Den smukke klokkeform er håndfoldet og forarbejdet af de fingernemme foldepiger hos LE KLINT.
 
Barbry har endvidere designet lampeserien Caché, der på fransk betyder ”skjult”, hvilket netop er symbolikken for den næsten skjulte håndfoldede skærm, der på smukkeste vis er integreret i lampen. Det er netop, hvad der her giver den helt særlige karakter, der er forbundet med en klassisk LE KLINT lampe.
 
Som sit seneste projekt har han designet Facet væglampen, hvor han har fokuseret på at finde en ikonisk, men enkel form, som ville være ideel til både inden- og udendørs brug. Aurélien Barbry understreger, at han er stolt af at have fundet en ny, men stadig sofistikeret form, som refererer til LE KLINTs smukke plisseer uden at ødelægge det karakteristiske DNA.
 

Designerens Lamper

GRATIS
LEVERING

Ved køb over 499,- til en adresse i Danmark

Læs mere

FIND
INSPIRATION

I vores store blog univers

Læs mere

HJÆLP TIL
MONTERING

af din nye lampe. Kontakt dit lokale Lyspunkt

Læs mere

BYTTE
SERVICE

Landsdækkende bytteservice

Læs mere

Lyspunkt niels bohrs vej 33B 8660 skanderborg telefon 7020 1113 salg@lyspunkt.dk

todo: loading, please wait