feb 04

The Bouquet

Tilgængelig som pendel og lysekrone

 

Lampen så for første gang dagens lys i 2007. Dengang var The Bouquet designet som en moderne henslængt lysekrone med syv lampeskærme. The Bouquet relanceres nu som pendel med én lampeskærm eller som lysekrone med tre, fem eller syv håndfoldede lampeskærme flettet sammen af hørledninger. I denne nye relancerede version er lampeskærmene større, der er mulighed for at vælge lampen med forskellige antal lampeskærme, og der er kræset ekstra for detaljerne.
 
 

Lampens design

Designeren Sinja Svarrer Damkjær har hentet inspiration i forårsblomsternes verden, da hun designede The Bouquet. Lysekronen symboliserer udsprungne blomsterhoveder, svajende nedad i bløde buer. 
 
 
Lampeskærmenes formsprog er tydeligt inspireret af tulipanblomstens hoved, når tulipanen står i sin netop udsprungne form. I modsætning til tulipanens skødesløse udtryk udfolder lampeskærmene sig med præcise folder. Som en kontrast til de skarpe plisseer er ledningerne flettet sammen for at understrege det organiske og bløde udtryk.
 
Lampens ledninger er betrukket med naturligt, rustikt hørtekstil og er flettet i hånden af de erfarne foldepiger fra LE KLINT. Fletningerne giver mulighed for at arrangere skærmene som ønsket for at give præcis den buket, man har lyst til i sit hjem. En anden lille detalje på lampen er holderen af skærmen, der er udført i egetræ.
 
 
 Lampens ledninger er betrukket med naturligt, rustikt hørtekstil og holderen af skærmen er udført i egetræ.
 

Sinja Svarrer Damkjær - designeren bag The Bouquet

- Civilingeniør, Danmark 1982

Sinja Svarrer Damkjær er uddannet på Aalborg Universitet som civilingeniør med speciale i industrielt design i 2007. Som afgangsprojekt designede hun den første udgave af The Bouquet, med inspiration i naturen og forårets blomster.

 

 

 

 

Udvalgte Lamper

Lyspunkt niels bohrs vej 33B 8660 skanderborg telefon 7020 1113 salg@lyspunkt.dk

todo: loading, please wait