apr 07

Danmarks nye belysningskæde

Hvad er LYSPUNKT egentligt for noget?

Hvad er LYSPUNKT?
LYSPUNKT er en frivillig belysningskæde, der den 1. oktober 2016 åbnede 16 nye butikker fordelt over Jylland, Fyn og Sjælland. Siden er yderligere 2 butikker blevet åbnet.
 
Foruden de fysiske butikker åbnede LYSPUNKT i det første kvartal af 2017 en webshop. Det skaber en række fordele for dig som kunde, fordi vi på denne måde holder åbent døgnet rundt, og du får den samme gode service, fordi du altid har mulighed for at henvende dig i din nærmeste butik eller at få råd og vejledning over telefon eller online.
 
Hos LYSPUNKT er vi specialiserede i eksklusiv high end belysning, og derfor finder du lamper fra producenter som LE KLINT, Verpan og mange flere.
 
Hvordan blev LYSPUNKT til?
LYSPUNKT er blevet til efter tanker og ideer, der opstod i sommeren 2015. Fra idé til handling kan der somme tider være langt, og der er meget, der skal tænkes igennem og overvejes, når et nyt butikskoncept skal udarbejdes. Derfor var det med stor lettelse, da vi knap halvandet år senere kunne klippe snoren til 16 nye LYSPUNKT butikker i efteråret 2016.
 
I overvejelserne var bl.a. navnet. Det handlede om at finde et navn, der overordnet set kunne sige noget om, hvad vi står for og være kendetegnende for vores værdier. Begrebet ”lyspunkt” er i sin etymologiske betydning defineret ved et afgrænset og lysende område, som er oplyst ved hjælp af en eller flere lyskilder. En anden definition af begrebet er at se det som et forhold eller fænomen, der giver anledning til håb, optimisme eller glæde i en ofte ellers nedtrykt situation. Overført til butikskæden matcher disse definitioner konceptet, da belysningskæden netop er skabt for både at kunne glæde kunder, leverandører og samarbejdspartnere. LYSPUNKT leverer en oplevelse, tryghed, service og viden i form af et bredt udvalg og professionel rådgivning af fagfolk. Det leder os hen til LYSPUNKTs vision om at være den mest serviceorienterede frivillige kæde inden for belysning og elartikler. Visionen opnås ved at holde kunden i fokus, at levere en rigtig rådgivning, en service i top og at tilbyde den helt rette vare. Med andre ord skal LYSPUNKT levere en oplevelse og en service, der ikke findes andre steder.
 
Fremtiden
Det kan være svært at spå om fremtiden, men ambitionen er at kunne åbne flere frivillige butikker og at kunne tilbyde et endnu bredere udvalg af kvalitetsdesign. Allerede nu finder du et stort udvalg af de mest anerkendte designere og deres produkter såsom lamper fra  Arne Jacobsen, Verner Panton m.fl. Herudover ønsker vi at ramme bredt og tilbyder derfor også eksklusive lampedesign fra unge og up-coming designere. Det er dog ambitionen fortsat at udvide dette sortiment for at kunne ramme endnu bredere og fremvise små såvel som store designere.
 
 

Lyspunkt niels bohrs vej 33B 8660 skanderborg telefon 7020 1113 salg@lyspunkt.dk

todo: loading, please wait