maj 26

Tæt på en lampe

Forførende enkel - Fritz Hansen

Resultatet er et harmonisk og roligt udtryk på trods af lampens størrelse, der på mange måder afspejler den velkendte nordiske livsstil. Med Suspence har den dansk-italienske designduo GamFratesi designet en lampe, hvor æstetik og funktionalitet tilsættes et strejf af luksus. Her forbindes skærmen og ledningen både visuelt og fysisk gennem fornemmelsen af et blidt stræk i lampens form. En opal afskærmning koncentrerer lyset og forhindrer blænding, hvilket gør lampen til det perfekte valg af lys over spisebordet såvel som i store, åbne rum. Suspence-serien indeholder en pendelversion i tre størrelser og en særlig gulvversion, Suspence Nomad, der nemt og elegant kan rykkes fra sted til sted.

Suspence™  tager sig perfekt ud over spisebordet i rum, hvor der er højt til loftet, og lampens 
størrelse kommer til sin ret. Og med den opale afskærmning er du sikker på ikke at blive blændet.

 

Ny størrelse skaber muligheder

Den nye P1.5-model ligger størrelsesmæssigt mellem de eksi­sterende P1- og P2-pendler og har med sine 32 cm i diameter langt flere anvendelsesmuligheder. Ud over, at P1.5 fortsat er yderst velegnet som spisebordslampe, fungerer den også godt som almindelig belysning i værelser, entréer, over køkkenbordet eller ophængt i en klynge, eventuelt i kombination med P1 og P2.

Visuelt pletskud med nye farver

Powder Burgundy og Pearl Pale er Suspence 1.5-lampens to nye toner. De er begge rolige og matte, men fortæller hver sin historie og bringer forskellige udtryk ind i indretningen. Powder Burgundy leder tankerne hen på varm kakao, alt imens det er en farve med en særlig evne til at fremstå både varm og sofistikeret, når du indretter med den. Pearl Pale er – som navnet antyder – lys og blid, og dens nuancer af æggeskal bringer ro til ethvert rum. 

 

Med tre størrelser og adskillige farvevarianter er der rig mulighed for at bruge Suspence-pendlerne på kreative måder i indretningen, hvor de kan være med til at skabe og fremhæve den røde tråd.

 

Udvalgte Lamper

Lyspunkt niels bohrs vej 33B 8660 skanderborg telefon 7020 1113 salg@lyspunkt.dk

todo: loading, please wait