okt 30

DOGU™

Et keramisk vidunder

DOGU™

Dogu pendlen i eksklusivt materiale. Dogus skærm er lavet af benporcelæn - et eksklusivt materiale, der er lavet af benaske og hvidt ler. Det semitransparente materiale sikrer, at der kommer lys igennem skærmen, og samtidig at lampens lys er varmt og ekstremt hyggeligt, hvilket er en egenskab, der passer rigtig godt til det mørke nord. De charmerende ujævnheder i benporcelænet minder meget om de naturmærker, der ses på ægte læder. De understreger blot materialets personlighed og resultatet er, at der ikke findes to ens lamper.
 
Dogu pendlen findes i 2 varianter - guld og sølv. Navnet "Dogu" er japansk og refererer til gamle, traditionelle figurer, som viser dyr og menneskelignende væsner.
 
 
"De charmerende ujævnheder i benporcelænet minder meget om de naturmærker, der ses på ægte læder. De understreger blot materialets personlighed og resultatet er, at der ikke findes to ens lamper." - Michael Geertsen
 

Michael Geertsen - designeren bag Dogu™

- Keramiker, Danmark 1966

Semitransparent, skulpturel og helt igennem exceptionel - alle tre ord karakteriserer Dogu™-lampen af den danske kunstner, keramiker og designer Michael Geertsen. Den kreative dansker er inspireret af sammenspillet mellem skulptur og funktionalitet, og denne enestående pendel er ingen undtagelse. Michael Geertsens kunst findes på Metropolitan Museum og MAD/Museum of Arts and Design i New York såvel som på The Victoria and Albert Museum i London og mange andre steder.

 

 

Lyspunkt niels bohrs vej 33B 8660 skanderborg telefon 7020 1113 salg@lyspunkt.dk

todo: loading, please wait