mar 10

Nyhed fra LE KLINT

Carronade pendel i nyt design

I marts 2017 udvides den populære Carronade serie med en ny pendel. Serien er designet af svenske Markus Johansson og er udført i et både udfordrende og markant design. Inspirationen fandt han i en kort glatløbet støbejernskanon – kaldet Carronade – som blev brugt af den engelske flåde i 1700- og 1800-tallet. Denne nye Carronade pendel er helt i tråd med seriens øvrige karakteristiske modeller og gør blot kollektionen endnu mere komplet. Som de resterende modeller i Carronade serien er denne pendel også udført i eksklusiv kvalitet og produceret i Danmark. Ligeledes fremstilles den i sortlakeret aluminium med messingdetaljer eller i amerikansk valnød samt sandfarvet aluminium med aluminiumsdetaljer og sæbevasket eg.
 
Carronade pendlen er særligt velegnet over spisebordet og fungerer fint såvel solo som i grupper med flere lamper.
 
Om Markus Johansson
Markus Johansson er uddannet fra Skolen for Design og Håndværk i Göteborg. For ham handler design om at formidle en følelse, der påvirker menneskers liv og at forbedre hverdagens oplevelse ved at kombinere konstruktion, funktion og form. Markus Johansson arbejder endvidere mod det mål at skabe produkter med nye former og varige værdier, hvorfor hans design normalt indeholder spændende konstruktioner eller funktioner, der gør formen af produktet anderledes.
 
Om LE KLINT
LE KLINT er en dansk lampeproducent, der udvikler designbelysning, hvor funktionalitet, æstetik og eksklusiv håndværkskvalitet er nøgleordene. Derfor er LE KLINT i dag en moderne virksomhed med en kollektion bestående af klassiske og moderne belysningsprodukter, der sælges over det mest af verden. Som en af de få designvirksomheder har LE KLINT desuden valgt at bevare deres produktion i Danmark med hovedkontor og fabrik i Odense.
 
 

Lyspunkt niels bohrs vej 33B 8660 skanderborg telefon 7020 1113 salg@lyspunkt.dk

todo: loading, please wait